
آموزش دم کردن قهوه ترک
اگر چه دم کردن یک فنجان درست و مناسب قهوه ترک احتیاج به مهارت و ظرافت خاصی دارد اما ییل دیزلی تلاشهای زیادی برای ایجاد یک ساختار آموزشی فراگیر در جهت دم کردن این نوع قهوه انجام داده است. با یک جذوه مسی ساده و یک آسیاب دستی (آسیاب پیشنهادی وی Sozen) شما هم می توانید در خانه قهوه ترک دم کنید اگر تنها مراحل زیر را دنبال کنید:
چگونه بهترین قهوه ترک را دم کنیم ؟
زمان مورد نیاز: 3 دقیقه.
چگونگی دم کردن قهوه ترک
- آسیاب قهوه ترک
هشت گرم قهوه ی تخصصی با روست روشن را بین سایز آسیاب سنتی بسیار ریز قهوه ترک و آسیاب اسپرسو، آسیاب کنید.
- افزودن قهوه ترک به آب جوش
قهوه آسیاب شده را در جذوه میریزیم و به آرامی ۶۵ گرم آب با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد را به قهوه اضافه می کنیم.
- مخلوط کردن قهوه
با یک قاشق چای خوری قهوه و آب را به خوبی مخلوط کنید. این هم زدن و اغتشاش باعث حل شدن تکه های انبوه قهوه می شود و همچنین عصاره گیری یکنواخت را بهبود می بخشد.
- جوشاندن قهوه ترک
قهوه جوش را بر روی منبع حرارت قرار دهید. منبع حرارت را طوری تنظیم کنید که فرآیند کامل دم کردن قهوه بین ۲ تا ۲٫۵ دقیقه نمام شود. توجه کنید که در هنگام دم کردن دیگر به هیچ وجه محلول را هم نزنید.
- افزودن فوم به قهوه ترک
به دقت نگاه کنید، هنگامی که فوم شروع به بالا آمدن به سمت لبه ی جذوه می کند قبل از این که قهوه شروع به جوشیدن کند آن را از روی حرارت بردارید.
- سرو قهوه ترک
یک فنجان مخصوص قهوه ترک را که قبلا سرد شده است در زاویه ی مناسبی نگه دارید که در هنگام ریختن قهوه به آرامی درون فنجان فوم روی آن حفظ شود.
قهوه را به همراه یک لیوان آب و شیرینی سنتی ترکی (راحتالحلقوم) سرو کنید. اجازه دهید که نوشیدنی قهوه یک تا دو دقیقه قبل از نوشیدن آرام گیرد و ذرات تهنشین شوند. حواستان باشد که احیاناً ذرات ته فنجان را ننوشید!