loader
آموزش دم کردن قهوه ترک

آموزش دم کردن قهوه ترک

اگر چه دم کردن یک فنجان درست و مناسب قهوه ترک احتیاج به مهارت و ظرافت خاصی دارد اما ییل دیزلی تلاشهای زیادی برای ایجاد یک ساختار آموزشی فراگیر در جهت دم کردن این نوع قهوه انجام داده است. با یک جذوه مسی ساده و یک آسیاب دستی (آسیاب پیشنهادی وی Sozen) شما هم می توانید در خانه قهوه ترک دم کنید اگر تنها مراحل زیر را دنبال کنید:

چگونه بهترین قهوه ترک را دم کنیم ؟

زمان مورد نیاز: 3 دقیقه.

چگونگی دم کردن قهوه ترک

  1. آسیاب قهوه ترک

    هشت گرم قهوه ی تخصصی با روست روشن را بین سایز آسیاب سنتی بسیار ریز قهوه ترک و آسیاب اسپرسو، آسیاب کنید.

  2. افزودن قهوه ترک به آب جوش

    قهوه آسیاب شده را در جذوه میریزیم و به آرامی ۶۵ گرم آب با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد را به قهوه اضافه می کنیم.

  3. مخلوط کردن قهوه

    با یک قاشق چای خوری قهوه و آب را به خوبی مخلوط کنید. این هم زدن و اغتشاش باعث حل شدن تکه های انبوه قهوه می شود و همچنین عصاره گیری یکنواخت را بهبود می بخشد.

  4. جوشاندن قهوه ترک

    قهوه جوش را بر روی منبع حرارت قرار دهید. منبع حرارت را طوری تنظیم کنید که فرآیند کامل دم کردن قهوه بین ۲ تا ۲٫۵ دقیقه نمام شود. توجه کنید که در هنگام دم کردن دیگر به هیچ وجه محلول را هم نزنید.

  5. افزودن فوم به قهوه ترک

    به دقت نگاه کنید، هنگامی که فوم شروع به بالا آمدن به سمت لبه ی جذوه می کند قبل از این که قهوه شروع به جوشیدن کند آن را از روی حرارت بردارید.

  6. سرو قهوه ترک

    یک فنجان مخصوص قهوه ترک را که قبلا سرد شده است در زاویه ی مناسبی نگه دارید که در هنگام ریختن قهوه به آرامی درون فنجان فوم روی آن حفظ شود.
    قهوه را به همراه یک لیوان آب و شیرینی سنتی ترکی (راحت‌الحلقوم) سرو کنید. اجازه دهید که نوشیدنی قهوه یک تا دو دقیقه قبل از نوشیدن آرام گیرد و ذرات ته‌نشین شوند. حواستان باشد که احیاناً ذرات ته فنجان را ننوشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *